Program

24.11.2019
Agile Management Congress - Studio

REGISTRATION
08:45, 15 min

Warning: SAFe not SAFe, sorry! (Debate)

(Expected beginning of the event will be: 17:00!)
In the industry there are growing concerns about what practitioners call Dark Agile. A growing majority of leading experts advice against SAFe. What may seem like a reassuring solution could be instead a very expensive and time-consuming mistake.
This session will be recorded and edited into a public podcast. Its purpose is to discuss the expectations: Why organizations are thinking SAFe as a solution for their agility? We will also look, what leading agile experts say about the framework and we will discuss alternative possibilities, that could be used instead. The session will be moderated by:

Luca Minudel, Michal Vallo
09:00, 90 min

25.11.2019
Room 1Room 2

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Opening Congress
Michal Vallo
9:00, 15 min

KEYNOTE: ‘Value-Driven Agile’ for Managers
Tom Gilb
9:15, 45 min

Break the broken rules
Francesco Mondora
10:10, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:55, 20 min

Break the broken rules
Francesco Mondora
11:15, 45 min

LUNCH BREAK
12:00, 60 min

Leading by example. Retrospectives among the top management.
Kamil Puk
13:00, 80 min

SNACK & COFFEE BREAK
14:20, 20 min

Board Level presentation for Delivering Agile For the Entire Organization:not just IT
Tom Gilb
14:40, 80 min

Closing Keynote - What transitioning from male to female taught me about leadership
Ivett Ördög
16:10, 45 min

Raffle and Closing Conditions for Raffle. All tickets are eligible for raffle. When particular ticket will be drawn, the owner of the ticket must stand up and pick up the price in person. If person will not be in the hall, next draw will be taken. Physical presence on the raffle is therefore required.
17:00, 15 min

Coctail
17:15, 105 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Problem? What problem? Learn how to deal effectively with impediments.
Ben Linders
10:10, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:55, 20 min

Problem? What problem? Learn how to deal effectively with impediments.
Ben Linders
11:15, 45 min

LUNCH BREAK
12:00, 60 min

Building the Agile Organization
Michal Vallo
13:00, 80 min

SNACK & COFFEE BREAK
14:20, 20 min

Taking Knowledge to the Edge.
Ido Miran
14:40, 80 min

26.11.2019
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Improving Organizational Agility Ben Linders, Netherlands Aguarra Center Kladno
9:00 - 17:00 Agile in the Context of Business Michal Vallo, Czech Republic Aguarra Center Kladno
9:00 - 17:00 Agile Architecture Engineering Workshop - 2 days Tom Gilb, Norway & USA Aguarra Center Kladno/Prague
27.11.2019
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Agile Architecture Engineering Workshop - 2 days Tom Gilb, Norway & USA Aguarra Center Kladno

Twitter Feed

Agilia Conference & Agile Management Congress

@agiliaconf

RT @aguarrawolf: I just published Agile organizations does not value hire & fire culture! link.medium.com/y7KLJ6Mcb2

Agilia Conference & Agile Management Congress

@agiliaconf

RT @aguarrawolf: Agile organizations does not value hire & fire culture. linkedin.com/pulse/agile-or… #leadership #culture #knowledgemanagemen…

Ido Miran

@idmiran

RT @agiliaconf: Agile Management Congress 2019 (AMC) Photo Gallery published. Only Agile event for senior executives. https://t.co/c9viDT…

Aguarra

@aguarrawolf

RT @agiliaconf: Agile Management Congress 2019 (AMC) Photo Gallery published. Only Agile event for senior executives. https://t.co/c9viDT…