Program

10.04.2018
Agile Management CongressHalls of Agilia Conference

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min


10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
11:00, 30 min


11:30, 45 min

LUNCH BREAK
12:15, 60 min


13:15, 120 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:15, 25 min


15:40, 90 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min


9:20, 45 min

Agilia Conference tracks (2 tracks + featured activities)
10:15, 425 min

11.04.2018
Agile Management CongressHalls of Agilia Conference

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min


10:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
11:00, 30 min


11:30, 45 min

LUNCH BREAK
12:15, 60 min


13:15, 120 min

LUNCH BREAK
15:15, 15 min


15:30, 45 min

Raffle and Closing Conditions for Raffle. All tickets are eligible for raffle. When particular ticket will be drawn, the owner of the ticket must stand up and pick up the price in person. If person will not be in the hall, next draw will be taken. Physical presence on the raffle is therefore required.
16:15, 60 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min


9:10, 45 min

Agilia Conference tracks (2 tracks + featured activities)
10:15, 300 min

Twitter Feed

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @acconf: Delighted to be listed in the top 10 Global agile conferences by @TechBeaconCom - techbeacon.com/best-agile-lea…

Agilia Conference

@agiliaconf

RT @agiliaconf: AMAZING to see our conference among 20 absolute top end events to visit in 2018 such as Global Scrum Gathering @ScrumAllian…

Agilia Conference

@agiliaconf

AMAZING to see our conference among 20 absolute top end events to visit in 2018 such as Global Scrum Gathering… twitter.com/i/web/status/9…

Agilia Conference

@agiliaconf

@Jenz514 Hi Jeniffer, just a minor correction. Our Agile Management Congress is a subtrack within Agilia Conference… twitter.com/i/web/status/9…